søndag 29. mars 2009

San Alfonso
Hei alle sammen.
Nå har vi endeleg komt på nett igjen. Vi hadde ein total krasj på PCèn. Men den største grunnen til at vi ikkje har oppdatert her er vel eigentlig: Vi har det Strålande, og har anna å gjere enn å tulle på nettet.
Vi har hatt litt tåke om morningane, men strålande sol fra 11.00 til 16.00 dei to siste dagane. Laila har klart og bli litt solbrendt, men ingen grunn til å grine av det. Kan ein ikkje vere ute i solen, er det bare å ta ein tur på Spa. Laila og Berit benyttar seg av det.
Av bildene kan ein sjå at bassenget er stort, men dette er berre ein fjerdedel av heile. For å vere erleg så har vi ikkje sett heile bassenget. (trur ikkje at fotoapparatet mitt får med heile heller)
Elles i prosessen så veit vi ikkje så mykje meir, anna at no Er papirene våre komt fram til Folkereg. i Santiago. Men dei siste dagane har vi gløymt heile heimreisa, for her er det topper`s. Andrè stortrivast, og er ikkje så gira på heimreise.
Skal sende ei helsing til alle Berit`s og Eriks`s venner også.

2 kommentarer:

 1. Hei
  Her såg det jo heilt fantastisk ut, kan skjøne at heimreisa går litt i gløymeboka på ein slik plass! Skulle gjerne vore der, her heime regnar og bles det... sukk!
  Kos dåke vidare alle sammen!
  Klem Kristine

  SvarSlett
 2. Heiii:)Å steike, der kunne te og med eg bada jo, kom heim til oss og ta med all sola heim!!Fy for eit veir vi har her:)sur vind og greier og greier:)
  Å misunner dere!!:)
  Klem til alle i hopa!!:)Hilse fra heimen på bruland også!!<3

  SvarSlett