fredag 20. mars 2009

Fredag


Hola Amigos

No har vi hatt litt dårleg nettforbindelse dei sise dagane, så derfor har vi ikkje oppdatert her. Men det er ikkje så mykje å av nytt å skrive om.

Vi har i dag hatt ein herleg middag med fam. Berit og Erik, og ete ein fortreffelig biff. Her er mange nydelege restauranter, og biffane er utsøkte. Vi har sikkert lagt på oss litt alle mann. (så nær som Tommy som kan ete det han vil utan at det vises) Personalet på denne plassen var veldig glad i ungane, og når det lokale ølbudet kom på ein splitter ny sykkel, måtte den prøvast og studerast til minste detalj.

Vi har til vår store frustrasjon, fått beskjed om at papirene våre allikavel ikkje var sendt til folkeregisteret. §!"#¤%&/ Spør ikkje kvifor. Men det betyr jo, Ja da Laila får det ikkje som ho vil. Så våre planer om å reise til Santiago i dag, ja det gikk jo ad ondas. Så nå er vårt håp at vi kjem heim til 17.mai. (nei ikkje heilt så lenge) Men vi blir nok 2 veker til her.

Men vi får sjå det positive i det, her er eit fantastisk vær. Og vi har selskap av verdens mest trivelige familie.

Høyrer også at dyreflokken blir større der heime. Lamb ( og det er jo litt merkeleg, sidan værane gjekk på så godt inngjert område i fjor haust, NOT. Tommy er like forfæra kvart år!!!!!!!!!!!!!) Vi skal vere glad for at vi har så flinke sauer at dei klarer seg sjølv, ha ha ha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar