lørdag 14. mars 2009

Lørdag
I dag har vi vore på guida rundtur. Vi var opp mot vulkanen Villarica. Der oppe fekk vi ein utruleg utsikt over området, og vi såg også Andesfjella. Der vi stoppa (på 1000 moh) er det ei skianlegg, men no er det jo sommer her så desverre ingen snø. Toppen av vulkanen er 2800 moh. Vi kjørte også over ei bru som berre var 20 cm breiare enn bilen. Må inrømme at det var litt skummelt.
Andrè står i ein dunge med lavastein, denne lavasteinen er overalt, og heilt ned til stranda. Villarica-sjøen er ein innsjø, og den ligger på 400 moh. Vatnet held no ein temperatur på ca 22 grader.
Vi helsar alle heime.

4 kommentarer:

 1. Nyyydelig flott Laila!!:)
  Gud det ser ut som dere har det så fint, masse fine bilder er det også!!:)
  Kos dere videre!!:)hilser fra alle her i fam bruland!!<3

  SvarSlett
 2. Hei Lalia Tommy André!! No har eg endelig rota meg inn på bloggen, og lest og sett på det aller meste. Du og du så glad eg er for Internettets vidunderlige verden. Det er såå kult å få følge med på reisa på denne måten. Gratulere gratulere i søkk og kav med den nye guten. Kor søt får ein unge lov å være egentlig? ;-)Godt å høyre også at André trivst & blomstrar og ikkje lengtar seg sjuk heimatt. Er spent på fortsettelsen, ska følge med :)

  HelsingSiviFørde

  SvarSlett
 3. I dag vil vi gratulere deg Andrè så masse med dagen. Håper du får en super fin dag, presang får du få når du kommer hjem.
  Det er blitt dagens høydepunkt her hjemme i styggeteigen å åpne dagens blogg :) Dere er såååå langt vekke men takket være den til tider fantastiske dataverdenen, er det ikke så langt alikavel.
  Ukene går fort og snart er dere hjemme igjen, jeg gleder meg til en kaffikopp i solveggen på kinna igjen, mens unger, hester, sauer og hunder fyker rundt.
  Huguito har mye spennende i vente.
  Dere sender masse fine bilder til oss, så vi kan få følge med i landskapsbildet, MEN hvorfor er Laila alltid bak linsen? det lurer vi på:)
  Det er greit at du har noen flotte menn i ditt liv Laila,som du vil vise oss, men de har en flott kone og mamma som henger godt på bildet hun og. Så Tommy og Andrè knips i vei, no trenger vi å se kor fin og brun ho Laila er blitt:).
  Gleder oss til fortsettelsen. Kos og klem fra alle i Styggeteigen. En stor bursdagsklem til Andrè:-)

  SvarSlett
 4. Hallo alle saman.
  I dag ønsker vi å gratulere Andrè så masse med dagen. Håper du får ein kjemefin dag. Litt bursdagsfeiring blir det og, etter det vi har forstått. Du er ein kjempekar!!
  Kjempekjekt å følgje dokke fortsatt. Ser ikkje ut som dokke ligg på latsida, nei. Men det er sikkert kjekt å oppleve landet, når dokke først skal vere der så lenge. Vi ser alle fram til dokke vender nasa heimover. Ha det bra!!
  Klem frå oss alle på Kletten 5A.

  SvarSlett