torsdag 5. mars 2009

Pòr fin

yes. Etter ein to timers lang rettsak, der dommeren gikk gjennom ein endelaus bunke med papirer, utspørringer, og så sluttprosedyrer, var han faktisk klar til å avsi dom. Det endte med at vi herved er erklært som foreldrer til Huguito.
Dette var mykje tidlegere enn forventet,og vi er i himmelen. Da tyder alt på at vi kan vere heime om 14-20 dager. Nå har vi bestilt hytte i eit anna område og gleder oss til å reise herfra. Vi reise til Villarica på Lørdag.

Villarica er ein liten by, men i det området er der mange varme kilder og det er kjent for å vere ein god feriestad. Der er også meir å sjå og finne på. Bla er der leikeplass.

I dag var Laila og Andrè på ein liten bytur aleine, då fekk vi sjå ein liten salamander. Vi bur også ved sidan av ein militærleir, og der har vore ein del skyteøvingar om natta. Og vi bur også 50 meter frå hovedvegen, så det skal bli godt å komme herfra pga. alt bråket.

No kan vi endeleg vise nokre bilder av sjarmtrollet vårt. Sjarmtrollet er no i full gang med å teste ut kor mykje gale han kan finne på, og det er mykje. Men vi holder nesten hodet kaldt og da går det fort over. Det er ikkje noko slaraffenliv her i gården. Det er full fart frå morgon til kveld.

Og på grunn av eit elendig bredband ble det ingen bilder alikavel. h0???934i+058???49yh

4 kommentarer:

 1. Hei Laila, Tommy, Andrè og Huguito.
  Gratulere så masse med gårsdagen:) Dette var kjempebra!!! Kjekt når det går bedre og raskare enn ein hadde håpa på. No er der vel berre kos igjen?! Kan godt forstå at dokke er i himmelen!!
  Snakka med mamma i går. Ho var opp og såg dei siste bloggføringane og bilda. Ringde til ho i dag tidleg (trur eg vekte ho), for å fortelle den gode nyheten. Det var ein nyhet god nok til å bli vekt av!!
  No får dokke reise på ferie og kose dokke skikkelg, alle saman. Håpar at dokke får ein fin plass i Villarica (høyres fint ut).
  Vi gleder oss masse med, og på, dokkas vegne.
  God tur vidare!!
  Klem frå oss alle i fam. Langedal

  SvarSlett
 2. Hmmm, da er eg igang atte ¨å får ikke sende kommentar!!!:(Driiit irriterande, men om eg ikke får skrive til dere flere ganger så vil eg berre ønska dere masse masse god tur videre på ferden, kos dere massse masse med det nye fam/medlemmet!!:)HÅper dere får slappe av resten av ferien deres:)Å vi hilser masse masse her fra bruland!!Vi er ubeskrivelig glade på deresvegne....Bli helt rørt ov og lese her:)er so morro!!:)Nydelig gutt han her Huguito sønnen deres!!Å det bli moroo da dere kommer hjem og vi kan komme på søndags og lørdags kaffi:)Og treffe huguito etter kvart:)Ser so fram til det:)
  Klem fra alle her på bruland:)Masse masse klem!!

  SvarSlett
 3. GRATULERER så masse! Kjempe flott at alt går bra og fortare enn forventa!
  Vi gleder oss til dåke kjem heim:)
  Helser og gratulerer frå mamma og pappa.
  Stor klem Kristine og Christian

  SvarSlett