onsdag 25. mars 2009

Rancagua

I dag har vi tilbragt dagen i bilen. Vi reiste klokka 09.00 i dag tidleg og var framme til vår mellomlanding klokka sju. Og all skryt til dei herlege barna, for det har gått tilnærma smertefritt. Vi hadde ein matstopp i Los Angeles, der fylte vi opp med Mc.Donald`s. Elles har vi berre hatt, nokre tissepauser.

Det er mykje å sjå på ein slik tur, landskapet forandrer seg mykje. Og vi er no midt i vindistriktet. Her er flatere og mykje tørrere.

Vegstandarden er bra, 4 felts motorveg, men kva som finst på vegen er litt annleis enn det ein er vant med å sjå heime. Her er traktorer, syklister, folk, barn, nokre kyr, og så litt høner, både levende og ikkje.

Lilletrollet har i dag fått seg ein liten gitar og rocka verkeleg på hotellrommet. Han er veldig glad i musikk, han går og nynner på ein melodi heile tida, og lyser opp kvar gong han høyrer den på radio eller fjernsyn, har sett etter cd men har ikkje funnet noko enda.

Vi kjem til å reise til San Alfonso-hotellet i morgon, for gjett, papirene våre er ikkje framme hos folkeregisteret enno, dei er ikkje ein gong sendt, så derfor har vi ikkje kommt nermare heimreise enn vi var for to veker sidan.
Vi har hatt ein liten knekk på humøret idag, for da blir det vanskeleg å komme heim før Påske. Og i påska er det vanskelig å få flybilletter. Men vi gleder oss på fam. Østby`s vegne, som skal ha møte med folkereg. allereide i morgon.

2 kommentarer:

 1. Hei alle fire !
  No var vi begyndt å glede oss til påske. Både forde det er ferie, men og forde at DA var fam. Aasen iallefall hjemme:). Men ,men hjem kommer dere no til slutt. Det har jo liksom ikke vært noe i denne prosessen som har gått som planlagt, når det gjelder tid. Utsettelser har det vært mange av men så har jo resultatet av det endet opp i det nydelige Lilletrollet deres :).
  Og opplevelsene som dere får med rundreisene deres, kontakten med den andre fam. er jo store minner dere vil leve på resten av livet.
  Her hjemme er det på Aasane og Kinna lett snødekke, resten av lavlandet, VÅR.
  På tirsdag startet våren på allvår, sprangtrening startet opp igjen , til alles store begeistring og til helgen skal vi på kjørekurs og neste helg skal jeg debutere som grom på Eid,skrekk blandet følelse på det :)
  Savner dere masse og venter spennt på den dagen vi åpner bloggen og det står: VI KOMMER HJEM NO.
  Kos dere videre og takk for masse fine bilder.
  Hils

  SvarSlett
 2. Heiii:)
  Huf, kipt at dette tar så lang tid da:(dete ikke bra!!Men dere kommer jo heim til slutt da:)!!Ser no ut te atte dere får fylt dagane deres:)Å gjett om vi gleder oss til og få dre hjem...Jammen lenge siden vi har vore på søndagskaffi no ja...hehe:)Og du/dere, skulle helse masse fra Tommy Andre!!Han savner dere tru eg!!<3
  Klem til dere alle sammen:)Alle her i huset på bruland hilser og!:)Og tommy...no er beredskapen over, så kan berre komme heim, og ikke bruke forlkereg som unskyldning:)HEHEHEHE!!:)
  (PS: Meg og ljosen vann dressur stemne i florø i helga, og kom på andre plass i ein ana klasse:)hehe!:)kos kos!!

  SvarSlett