tirsdag 24. februar 2009

Tirsdag 24.februar.


Hei alle sammen og takk for helsingar. Vi har det storarta, og Andrè har blitt frisk att. Vi ankom Temuco på søndag, og her er det heilt annleis enn i Santiago. Her er mykje frodigare og lufta er rein. Temuco er ein koselig by,lave bygningar og mange små butikker.
Men så. I går , på mandag fekk vi treffe Huguito, etter eit møte med tre psykologar, nokre advokater og atter fleire folk som eg heilt erleg ikkje forsto hverken kven dei var eller kva dei sa. Vi fikk også treffe fostermor, og det var jo eit følelseladet møte, men deretter fikk vi altså treffe Huguito. Han såg akkurat ut som på bildet, like søt og sjarmerande, og han var berre heilt perfekt.

Han ville vere med oss etter ti minutter, og da var det visst berre å dra. Vi var litt fortumla, og det er vi jo enda, for det er jo litt vanskelig å fatte at vi har fått ein sønn til.
Han er selfølgelig heilt turbo og vil vere med på alt, gjere alt, ta på alt og så videre. Men mest av alt er han heilt herlig. Han likar å spele fotball, leike med lego også likar han å bade. Men det hadde han antakeleg ikkje gjort før så der var han ganske rolig.

Elles så har vi det stålande ved hotellet, mykje hyggelege folk, bra mat og alt tingen.
Bildet fra flyplassen ( i Santiago) er ganske betegnande for korleis det føltest. ( Alt står på spansk og alle snakker spansk, og visst du ikkje kan snakke flytande så vil dei ikkje forstå )

5 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Hei hei. Fint å høre at Andre`er frisk igen. Ikke noe å være forkjøla og feber varm i sommervarmen, og heller ikke når han skal holde tritt med lillebroren. Så flott at de deler interesser, lettere for dere å bli kjent igjennom lek og felles interesser.
  Var innom bloggen det første jeg gjorde i dag tidlig(siste jeg gjorde før natta og)har vært så spennt på dagen i går. GRATULERER alle fire høres ut som det var fulltreff i hjertene for dere alle. Jeg sitter her og tørker vekk no som liksom ikke vil slutte å renne ut av øynene når jeg tenker på dere :) Er så glad på deres vegne og selv om det er lenge til gleder vi oss veldig til å ha dere hjemme igjen.
  Kan ikke være så lett å gjøre seg forstått når de ikke vill forstå turist spansken, men en kommer langt med finger/armspråket, det er tingen for Tommy,han er jo en Mostuning som megselv:) Skal hilse fra en kjempe stolt og spent bestemor i tunet.
  Glad i dere, klem

  SvarSlett
 3. Hallo.
  Kjekt å høyre frå dokke igjen, vi har vore veldig spente. Gratulere så masse!!
  Kjempekjekt å høyre at alt gjekk greit med det første møtet. Fekk besøk av mamma tidlegare i dag. Stolt bestemor, igjen!! Ho fortalde, med gåsehud, om det første møtet med Huguito. Rørande og flott:D
  Kjekt når Huguito var slik han var, lett å bli kjent med. Gjer det lettare for alle parter, både for dokke som familie og dei han skal reise fra.
  Så bra at Andrè er blitt bra igjen! Han er sikkert stolt storebror, og dei to brødrene blir sikkert eit flott Team, med mangen felles interesser. Håper det står bra til med dere og, Laila og Tommy:D.
  Vi gleder oss på masse på dokkas vegne, kos dere!!
  Klem frå storesysta og resten av gjengen på Kletten.

  SvarSlett
 4. Heihei på dere:)
  Å flott andre er frisk til han skal møte sin lillebror. Det er jo flott:)
  Å er so artig og lese:)Skikkelig spennande og følge dere på ferden:)Å gratulerer so masse alle sammen med sønnen/broren:)Gleder oss såååå masse til dere kommer hjem med en til:)Å beskrivelsen av ahn høres nyyydelig ut!!:)Likar å gjere mykje det samme som broren og det er jo veldi artig:)
  Dere må kose dere masse i fineveiret i sommartemp:)Her er det skikkelig trist og grått, og forkjølelse i alle retninger:)Skulle ønske her også var lit sol innimellom:)
  Nyt det mens dere kan, og ta med sola heimover:)
  Skal hilse masse masse fra mamma og pappa og!!når eg skriver her er automatisk tarje inkludert:)

  SvarSlett
 5. Hallo:)
  Fint med sånn blogg ting, kjekt og følge med litt:)
  Høyres ut som dokke har det kjempe bra, og det går so det skal. kjekt å høyre at han litt turbo. Det er jo bere bra:)
  Skulle gjerne sett, når Tommy skal gjere seg forståt på spansk:) Trur det kunne vert litt morsomt.
  Å så må eg bere få gratulere dokke SÅ mykje!
  Og foresten. Alle dyra har det bra. Koz dokke i varmen:)

  SvarSlett