torsdag 19. februar 2009

Santiago

Vi har til Laila`s og Andrè`s store glede oppdaga at vi har nett-tilgang på hotellrommet.

No har vi etter ein fryktelig lang flytur på 14 og ein halv time fra Paris. fått sovet litt og komt oss litt til hektene.

Her i Santiago er det mykje rart å sjå, og eit forferdeleg leven. Det bråker sånn ute, av trafikk og klimaanlegg at vi nesten ikkje høyrer kvarandre prate.

Men hotellet og været er upåklageleg. ca 25 grader og sol heilt til klokka åtte omkvelden. Vi har ein suite, med kjøkkenkrok og alle fasiliteter.

Tidlegere i dag var Noemi Meyer innom og informerte oss om morgendagen. Vi skal da til Sename, som er det regionale barnevernet, og ha eit møte med dei. Så blir vi her før vi reiser videre til Temuco på Søndag. Mandag er den store dagen da vi får møte Huigito, og vi gleder oss heilt ubeskriveleg.

3 kommentarer:

 1. Hei dere tre på tur:)
  No har mamma fått oss på inn i blogg verdenen så i kan følge dere. Vi gleder oss sammen med dere.
  Hilsen Britt og co.

  SvarSlett
 2. Halloen Laila, Tommy og Andre
  Tok litt tid, er ikkje så inne på denne bloggverden!! Første gang, faktisk. Kjekt å høyre at alt har gått bra med dokke, tross lang reise. Ikkje noko problem med Andre, som er så stor og flink!! Sikkert uverkeleg å endeleg vere i Chile, etter ein så lang prosess. Dokke får sikkert oppleve mykje, både på godt og vondt. Vi tenker på dokke, og er glade på dokkes vegne!!Her i Førde har vi det berre bra. Ikkje noko ver å savne, men vi kosar oss inne. Therese har overnattingsbesøk, dei kosar seg med kakao og Norske Talenter!!
  Ellers, skal helse frå alle her.
  Klem frå oss 5 på Kletten 5a

  SvarSlett
 3. Hallo ditta er Therese! Korleis er det i Chile? Eg håpar dåkke har det fint i Chile.
  Helsing Therese!

  SvarSlett