søndag 6. desember 2009

Adventkalender

Dette vart jo ein fin kalender, med innlegg i hytt og pine. Men skal ta det i rekkefølge.

2. Desember gikk i rasende fart, og det eg fekk gjort av juleforberedelser var absolutt ingenting. Fikk inn eit hastesyoppdrag på jobb som tok all tid.

3. Desember gikk ikkje noko serlig likare, men eg fekk sydd noko meir på gutanes adventskalender. Mykje jobb, og lekser om eitt anna.

4. Desember var det mykje jobb og fram og tilbake, og så hadde eg lova "gutta boy`s" bowling og Pizza. Og da må man prioritere. Lilleguten slo både mor og Storebror med god margin. (betydde ingenting at han brukte barnebane)

5. Desember og lørdag, og mamma kan endeleg puste letta ut. Har avlevert arbeid som hasta med. Så det vart kafèbesøk, julehandel, og pepperkakebaking. Gutar og husbond hjelpte til med husvask, og mor fekk til og med vaska nokre tak her og der. Husbonden er ferdig med å fuge på brannmur, så då er det berre å male taket igjen.

6. Desember og andre søndag i advent. Mor og Gutta tok avgarde i varebilen, med syklar og hjelmer og greier, for når vi skal på lang sykkeltur så må vi kjøre.
Jo da, og det fordi vi bur litt høgt over havet, og her er enten rett opp eller rett ned. Ei sykkeltur i sentrum er ikkje å forakte heller, da dropper vi innom ein kafè for kakao, ein bensinstasjon for sjokolade, og ein plantasje for å sjå på nissar og kjøpe svibler. Og så treffer vi på så mange folk. Og sjølv om andre meiner det er litt oppskrytt, så meiner mor at det er litt viktig å treffe litt folk av og til.
( Vi er ikkje nokre enstøingar altså, men sidan mor har hatt lange dager på jobb, og ho jobber heime, så blir det mange dagar heime på ho, derfor eit behov for å sjå folk)

Så no håpar eg at eg kan oppdatere min adventskalender meir jamnleg.

Ønsker alle ei god veke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar