lørdag 31. oktober 2009

Ikkje akkurat


Ikkje alltid at ting blir akkurat slik ein hadde sett det for seg inni hodet.


Den gamle vaskestampen som Husbonden så møysommeleg har sett saman igjen, og gjort så fin, vart berre akkurat litt for stor og voldsom i stua. (bogger)

Og konsollbordet som eg hadde sett for meg så vakkert på same veggen, vart berre lite og pjuskete. No hadde eg tenkt å male det litt da, men måtte berre sjå litt korleis det vart først.

Men no skal dei få lov å stå der ei stund, til Husfrua har fått summa seg, og kanskje med litt meir passande tilbehør, så blir det ikkje så gale.Har heller ikkje fått gjort så veldig mykje produktivt den siste veka,

pga. pleiing av influensasjuke unger. (og meg sjølv)Men heldigvis kjem det fleire dagar.

3 kommentarer:

 1. Hei . jeg syns det ble koseligt jeg,men man trenger litt tid å bo seg til og som meg kansje som flytter rundt på ting X ANTAL för det finner sin rette plass.
  önsker deg en fin fin söndag.

  klem bella

  SvarSlett
 2. Jeg liker godt den litt rusktikke, grove stilen, alt trenger slett ikke males hvitt, jeg synes det ser så koselig ut.

  SvarSlett
 3. Hei
  kjektå sjå på bloggen din som vanlig:) eg ha vist sovna heilt vekk frå min blogg. Sku hatt litt hjelp til å "pusse" den opp!
  Ser at siste blogg innlegget mitt va lagt inn 22.sept. Men med ny jobb og meir fritid på kveldane framover satsa eg på at eg skal komme litt igang igjen!
  No i førjulstida e da jo masse å blogge om også!
  Men vi skulle jo tatt opp att tradisjonen vi hadde med juleverkstad... Lage julegodter, kaker eller pynt! Eg bobla jo over med idear

  Stova vart jo knall fin! Du får da til du Laila

  Ha ein fine dag og god bedring til dei sjuke!
  klem

  SvarSlett