mandag 4. januar 2010

Nytt År

Nye muligheiter. Eigentleg så er det heilt fantastisk, ein kan starte heilt på ny frisk. Setje seg nye mål, planlegge, eller draume seg litt bort. Alle ting er liksom mulig. Og i år skal vi iallefall få gjort det vi ikkje fekk gjort i fjor.

Vi begynner med ein gang og avslutta juleferien på søndag, med skiaktiviteter for små og store. Henrik har snart funne den rette stilen i utforkjøringa, sjølv om det er litt tungt oppover.


Rakel-hesten fekk sesongens første sledetur, og det er heilt perfekt å kjøre sled. Marka er frosen under, og med ein halv meter lett puddersnø, går det så det suser. Ho vart så i fyr og flamme, at ho la om til galopp. Dei som kjenner Rakel veit dette, ho galoperer ikkje i utrengsmål. Men dette var visst kjempemoro.


Og uten mat og drikke, duger heltane ikkje. Så derfor laga vi til bål, pølsegrilling, litt julekaker, kakao og mykje anna. Midt i Rundkjøringa. Kjempekoseleg, og ingen frostskader heller. Heldigvis så har temperaturen steget, og er ca 4 -grader. Heilt supert.

Sauen Shawn, som vår tidige vær er døypt, tok med seg damene for å hilse på, hender jo at folkemenneskene har brød, veit du. Men berre pepperkaker i dag.No når jula er over, så er det også snart på tide å få ut julestasen. Pusen har lenge hatt lyst til å tulle med juletreet, så det er vel på tide å få det unna før han gir etter for lysten.Og her på Gardstunet er det også tradisjon at når jula er over, så er det pepperkakehus-knusing.
Så no er vi klare for nye utfordringar, prosjekter, gleder, opplevingar og bekjentskaper.
Ønsker alle som er innom eit Fantastisk Godt Nytt År.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar