søndag 24. januar 2010

Litt vel mykje kanskje


Hallo


Har mange gode innlegg på lur, men ser at dei fleste biletene handlar om ski, ski og atter ski.


Og sjølv om man er født med ski på beina, og seinare så vart det berre verre og verre, så må eg faktisk sei at nei, denne helga skal vi IKKJE gå på ski. Og eg har ikkje fått dårleg samvit heller.


Har skjeldan opplevd slik ein vinter, at vi faktisk har fått litt NOK. Og det er ikkje ofte eg set meg ned for å skrive om mine draumar her på bloggen, men eg ler enno sjølv.


Saken er at for eit par tre år tilbake så var eg så sprek at eg fullførte Birkebeiner-Rennet, ikkje noko supertid, men godkjent. I år har eg fått nokre timar i langrennsløypa, og er begynnt å leike med tanken på å gjennomføre eit nytt, i mitt jubileumsår. ( ja da, tru det eller ei i år 2011 blir ho førr)


Så over til draumen i natt: Eg var med i Birken igjen i ROSA-Skidress, og så var det så glatt at dei hadde SANDA og SALTA, og med så mykje sand og salt i løypene, smelta selfølgeleg snøen og sanden sette ein stoppar for glien.


Derfor vart det bestemt av BIRKEN sjefane, at det skulle leverast ut støvlar, så kunne jo alle skiløparane springe. Men det som er så domt då, er jo at eg har litt ildt i knea.


Og med vonde kne så måtte eg berre bryte løpet.


Altså så er det antakeleg ein dårleg ide, dette med å delta ein gong til, det er iallefall ein ting som er sikkert, og det er at det ikkje blir i ROSA-skidress.3 kommentarer:

  1. :) litt av en drøm du hadde.

    SvarSlett
  2. Hejsann :D du jeg må nesten få spørre hvor du har kjøpt den rosa skidressen ?!! Deiver å leter selv etter rosa skidress til å gi bort i gave ... Har du noe forslag til meg :D

    SvarSlett